World Atlas of Whisky

World Atlas of Whisky
Notera: Denna bok är på engelska

Läs denna härliga bok om whisky! World Atlas of Whisky är en bok i tiden för alla som gillar whisky! Ta med den på resande fot, eller studera den som ett referensverk. Detta är en bok som alla whiskyfantaster borde ha, omnämnd i bland annat Forbes.

Författaren Dave Broom har vunnit en Whisky Magazine Award. Dave Broom har besökt över 200 destillerier och utvärderar mer än 400 whiskysorter. Särskilt detaljerade beskrivningar kring de Skottska destillerierna kan läsas, medan även Irland, Japan, USA, Kanada och resten av världen också innefattas.

Här finner du smakråd på singelmalt whisky från Aberfeldy till Tormore och Yoichi (och med tips om bra blenders). Inte mindre än 6 statistiska grafer för grupper om whisky, där varje whisky definieras och sorteras. Detta förenklar för den som vill prova nya sorter från olika områden. Denna reviderade och högaktuella utgåva har mycket nytt material om de aktuella områdena, vilket inkluderar nyöppnade destillerier i USA, Tyskland, Australien och Schweiz. Här diskuteras också den nya scenen som håller på att växa fram i Latinamerika.

Med över 200 vackra fotografier och inte mindre än 21 kartor över destillerierna och andra whiskyrelaterade platser, så är detta en fantastisk bok. Detta är ett hantverk, en bästsäljare och en hyllning av bra whisky.

Köp boken här!Till Bokus

Du kan kontakta redaktionen på whisky.nu genom kontaktformuläret du hittar längst ner på sidan.

Gillar du det vi skriver här på whisky.nu? Stötta oss då genom:
* Berätta för dina vänner om oss
* Dela inläggen på Facebook eller annan social media.
* Länka till oss från din blogg, eller från whiskyklubbens hemsida.