Whiskyns landskap

Whiskyns landskap

Med full pott i Aftonbladet, så är Whiskyns landskap en inspirerande svensk bok om whisky av Claes Grundsten. Han tar med oss med till 17 länder där whisky produceras. Han går igenom de fina landskapen med berättelser från kulturen, naturen om alla de fantastiska whiskysorterna.

Whiskyns landskap är annorlunda bok om whisky, där Claes unika infallsvinkel är att kombinera upplevelsen den vackra naturen i fina landskap. Whisky och dess karaktär med råvarorna och det landskap där den produceras. Denna fantastiska skildring är inte bara spännande, den bidrar med fakta och historia från den första början till modern tid. Claes går också in på den ganska så komplicerade tillverkningsprocessen.

Med massvis med godbitar, för whiskyfantaster och de som gillar naturlivet. Med inte mindre än 270 vackra bilder, är denna bok något av ett konstverk. Claes Grundsten är inte bara intresserad av whisky och naturen, han är också en mycket skicklig och prisbelönt fotograf. Han har författat flera böcker om landskap med hans fantastiska fotografier. Några av hans böcker mycket kända bland vandrare i Sverige och internationellt. Han har fått mycket publicitet i olika tidskrifter, och han har fått vara med på etablerade konstutställningar.

Köp boken här!Till Bokus

Du kan kontakta redaktionen på whisky.nu genom kontaktformuläret du hittar längst ner på sidan.

Gillar du det vi skriver här på whisky.nu? Stötta oss då genom:
* Berätta för dina vänner om oss
* Dela inläggen på Facebook eller annan social media.
* Länka till oss från din blogg, eller från whiskyklubbens hemsida.