Whisky noteringsbok

whisky noteringsbok

Denna bok, Whisky noteringsbok, för whiskyälskare är av författaren Ingvar Rönde. Det är en perfekt kompanjon vid resor, men även för provningar. Här ingår grundläggande texter av Ingvar Rönde själv, liksom flera noteringssidor för dig som läsare och annat matnyttigt.

I boken går Ingvar igenom flera olika länders whiskysorter, men även en checklista med saker som man ska tänka på när man provar whisky, Hur blir man bättre på att prova whisky? Hur går poängsättningen till? Det är saker du får svar på. Även traditionella smaknoteringar och alternativ till dessa medföljer. Här avlivas också myter och generella missuppfattningar kring hur whisky ska vara och hur den ska drickas.

Detta är boken som alla som är intresserade av whiskyprovning bör överväga att köpa, oavsett kunskapsnivå. Det är ett tacksamt redskap framtaget av en expert. Många anser nämligen att Ingvar kan vara en av världens främsta whiskykännare. Du kan också använda noteringsboken fristående, även kring andra saker om whisky.

Köp boken här!Till Bokus

Ola Brandborn är huvudskribent här på www.whisky.nu. Ola är löjligt förtjust i svenskt och åländskt dryckeshantverk, men den absoluta favoritwhiskyn är Ardbeg Uigeadail. Du når Ola lättast genom kontaktformuläret här på sajten.

Gillar du det vi skriver här på whisky.nu? Stötta oss då genom:
* Berätta för dina vänner om oss
* Dela inläggen på Facebook eller annan social media.
* Länka till oss från din blogg, eller från whiskyklubbens hemsida.