Malt Whisky Yearbook 2024

Malt Whisky Yearbook 2024

Whiskyälskare i hela världen kan se fram emot den fantastiska boken “Malt Whisky Yearbook” av Ingvar Rönde varje höst. Den senaste utgåvan är reviderad och uppdaterad med en hel del ny information om mer än 770 destillerier.

Ta till dig fakta och information från skickliga experter, som har bidragit med erfarenheter exklusivt för den här nya utgåvan. Nu finns mycket ny information, bland annat om butiker och om olika webbplatser kring whisky. Här har vi också ny aktuell information om själva whiskysorterna.

Oberoende källor bidrar med kunskap om världens mest framgångsrika blenders och whiskysorter, men här ges även smakråd. Här finner du också en genomgripande sammanfattning av olika årgångswhisky som varit, och även med aktuell och pålitlig statistik. Malt Whisky Yearbook innefattar mer än 250 smakråd, med detaljer om smaker från alla destillerier i Skottland och Japan. Denna utgåva har 500 tilltalande färgfoton, Malt Whisky Yearbook är inte bara ett referensverk, utan också mycket underhållande kvällslektyr för alla som gillar whisky.

Notera: Denna bok är på engelska!

Köp boken här!Till Bokus

Köp boken här!Till Adlibris

 


Andra läsvärda böcker om whisky:

Whisky.nu Author

Du kan kontakta redaktionen på whisky.nu genom kontaktformuläret du hittar längst ner på sidan.

Gillar du det vi skriver här på whisky.nu? Stötta oss då genom:
* Berätta för dina vänner om oss
* Dela inläggen på Facebook eller annan social media.
* Länka till oss från din blogg, eller från whiskyklubbens hemsida.