Malt Whisky Companion

Malt Whisky Companion

Notera: Denna bok är på engelska

Malt Whisky Companion är den stora guiden till malt whisky, författad av Michael Jackson (inte musikern) och uppdaterad av branschexperterna Gavin D. Smith och Dominic Roskrow.

Denna nya upplagan av Malt Whisky Companion lär dig allt möjligt om whisky, säkert även för den som är mer erfaren. Grunder som till exempel hur whisky provsmakas? Vilka whiskysorter är blommiga och vilka har mer intensiv smak? Hur skiljer sig smaken och typen av singel malt whisky åt för olika områden och destillerier?

Malt Whisky Companion ger dig smakråd på över 1,000 whiskysorter, sorterade från A till Z. Här finns tips på nya såväl som lagrade varianter från och med 1926. Destillerier sorteras också in i ett kapitel som den nya världens whisky med många bra smakråd.

Detta är en omfattande guide med inspiration till utmärkt whisky, som har många olika slags egenskaper, som passar de allra flesta, finsmaker som vanliga vardagsnjutare. Här ges överskådliga detaljer och enskilda omdömen med poäng, vilket gör denna oumbärliga bok till alla whiskyälskares bästa vän.

Köp boken här!Till Bokus

Ola Brandborn är huvudskribent här på www.whisky.nu. Ola är löjligt förtjust i svenskt och åländskt dryckeshantverk, men den absoluta favoritwhiskyn är Ardbeg Uigeadail. Du når Ola lättast genom kontaktformuläret här på sajten.

Gillar du det vi skriver här på whisky.nu? Stötta oss då genom:
* Berätta för dina vänner om oss
* Dela inläggen på Facebook eller annan social media.
* Länka till oss från din blogg, eller från whiskyklubbens hemsida.