Bourbon & amerikansk whisky

Bourbon & amerikansk whiskey

Bourbon & Amerikansk whisky är en mycket intressant bok för den som är intresserad av whisky från USA. Här kan man läsa om genom allt från George Washingtons destilleri till vilda nybyggare och indiankrig. Dessutom ingår både recept och inköpstips. Detta är en bok för whiskyintresserade som inte nödvändigtvis är nybörjare. Här förutspås kommande års whiskytrender också!

Whiskyföretagare- och entusiaster är delaktiga i en bransch som aldrig tycks sluta utvecklas. Många lär sig uppskatta den fantastiska dryck, och branschen är under ständig tillväxt. Engagerade individer söker efter smaker, dofter och fakta, precis som vin och liknande drycker. Skotsk maltwhisky är mer etablerad än någonsin, så därför talas det om nya länder och nya tillverkare. Här växer nya trender och nya områden fram både i USA och utomlands. I USA finns till exempel flera världskända storsäljare, likväl som flertalet små hantverksdestillerier. I åratal har det funnits kvaliteten reglerade i lagstiftningen, på mycket hög nivå. Den välkända, intensiva och aromatiska stilen hos amerikansk whisky bidrar till att man kan utforska många kombinationer med choklad och desserter, såväl som i cocktails och drinkar.

Detta och mycket mer, kan du läsa i denna spännande bok om amerikansk whisky. Här finner du genomgripande historik, skrönor och fakta, alltså det som gör amerikansk whisky till något särskilt. Denna gemenskap, är på väg i något riktigt stort. Många kända märken presenteras, inte minst nya och små tillverkare från USA och Kanada. Men här finns också välkända märken som Jim Beam och Jack Daniels.

Köp boken här!Till Bokus

Tips: Läs också våra artiklar om Bourbon och om Rye Whiskey (Rågwhisky).

Whisky.nu Author

Du kan kontakta redaktionen på whisky.nu genom kontaktformuläret du hittar längst ner på sidan.

Gillar du det vi skriver här på whisky.nu? Stötta oss då genom:
* Berätta för dina vänner om oss
* Dela inläggen på Facebook eller annan social media.
* Länka till oss från din blogg, eller från whiskyklubbens hemsida.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*